söndag 14 mars 2010

Skolan är rutten

Läser i dagens NA om en kvinna som behandlats värre än ett djur! skulle en bonde behandla en gris på samma sätt skulle det bli ett fasligt liv i stugorna men nu gäller det något så enkelt som en kvinna så varför bry sig?
http://na.se/nyheter/2.2503/1.763386-kommunen-vill-saga-upp-sina-langtidssjukskrivna

Själv blir jag inte det minsta förvånad eftersom det finns på tok för många rektorer anställda som har fastnat på sin egen inkompetensnivå.
Vid ett flertal tillfällen här i Örebro har det fällts rektorer i Kammarrätten utan att politikerna verkar bry sig det minsta. Man skulle ju kunna tro att de nu inför det stundande valet skulle komma fram med mer muskler och handlingskraft.
Det är som vanligt tomma innehållslösa ord de sprider utan att sätta något i verket. Man skulle kunna jämföra dem med en dyngspridande bonde inför sådden. Skillnaden mellan bonden och politikern är att han får faktisk nytta av dyngan han spridit ut medan politikerna står tomhänta som vanligt.

Här skulle de styrande i Örebro kunna statuera ett exempel genom att sätta ner foten och säga ifrån men de gör väl som Husmark Persson sitter utan empati och tittar på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar